Τα σταθερά τερματικά POS της First Data Merchant Solutions (Hellas), είναι η πιο δημοφιλής επιλογή σε τερματικά, δέχονται ασφαλείς συναλλαγές με chip και προσωπικό κωδικό αναγνώρισης (PIN) σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία σε συναλλαγές με φυσική παρουσία του καρτούχου.

Τα σταθερά τερματικά προσφέρουν μια ιδανική λύση για τα συνήθη σημεία πώλησης λιανικού εμπορίου που απαιτούν ταμειακή μηχανή στον πάγκο εργασίας.

Κορυφαία και ισχυρή απόδοση

Η VX 520 είναι μια αξιόπιστη, ανθεκτική σταθερή συσκευή. Κρυπτογραφεί, αποκρυπτογραφεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα με ταχύτητα φωτός χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή και την επεκτάσιμη μνήμη της. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) υποστηρίζουν εναλλακτικές πληρωμές, ενώ υποστηρίζουν και εφαρμογές προστιθέμενης αξίας όπως η αποδοχή καρτών επιβράβευσης πελατών ή δωροκαρτών.

Οι πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης, από σύνδεση μέσω τηλεφώνου έως σύνδεση μέσω Ethernet, με εφεδρική μπαταρία σας επιτρέπει να μεταφέρετε οπουδήποτε το VX 520. Ο μοναδικός σχεδιασμός της θύρας επικοινωνίας κάτω από τη συσκευή διατηρεί τον πάγκο εργασίας τακτοποιημένο και καθαρό.

Σημαντικά Πλεονεκτήματα

  • Γρήγορη επεξεργασία: Η υψηλή ταχύτητα ελέγχου σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε περισσότερες συναλλαγές και να εξυπηρετείτε τους καταναλωτές πιο γρήγορα.
  • Ευκολία στη χρήση:  Το τερματικό για χρήση επάνω στο ταμείο είναι σχεδιασμένο για εύκολη χρήση και περιλαμβάνει οθόνη με οπίσθιο φωτισμό και πληκτρολόγιο για όλες τις συνθήκες φωτισμού.
  • Αξιόπιστη λειτουργικότητα: Επωφεληθείτε περισσότερο από την επένδυσή σας - το VX 520 προσφέρει απόδοση, αξιοπιστία και μακροχρόνια λειτουργικότητα.
Ξεκινήστε σήμερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

*Υποχρεωτικό πεδίο


Κλείσιμο

Καλέστε μας
+30 210 624 4370
 

Κλείσιμο