Τα φορητά τερματικά χρεωστικών και πιστωτικών καρτών με λειτουργία Bluetooth σας επιτρέπουν να μεταφέρετε το τερματικό κοντά στον πελάτη μέσα στο κατάστημα, στο εστιατόριό σας αλλά και σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο.

Οι πελάτες πληρώνουν στο τραπέζι τους χρησιμοποιώντας ασφαλή έλεγχο ταυτότητας με τσιπ και προσωπικό αριθμό αναγνώρισης (PIN). Τα φορητά τερματικά αποτελούν ιδανική λύση για εστιατόρια και μπαρ που δεν έχουν χώρο στο ταμείο ή έχουν τραπέζια σε εξωτερικό χώρο (έως 100 μέτρα από το σημείο πρόσβασης Bluetooth, ανάλογα με το φυσικό περιβάλλον της τοποθεσίας).

Εύκολος, φορητός τρόπος πληρωμής

Το VX 675 είναι το μικρότερο, πλήρως λειτουργικό ασύρματο τερματικό πληρωμής POS στον κόσμο. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για υπηρεσίες εστίασης, φιλοξενίας, διανομής ή μεταφορών, όπου η ταχύτητα και η άνεση είναι σημαντικές. 

Το VX 675 είναι ο ιδανικός τρόπος για ισχυρή απόδοση στο σημείο πώλησης (point-of-sale).

Ασφάλεια

Διαθέτει πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας—Επίπεδα EMV 1 και 2, PCI PTS 3.0 και έλεγχο ταυτότητας αρχείων VeriShield για να προστατεύσει τις πληροφορίες των πληρωμών σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε. Η λειτουργία 3G HSPA+ παρέχει αρκετά μεγάλο εύρος ζώνης για να δείχνει πολύχρωμα γραφικά, εικόνες και βίντεο στην οθόνη POS, βελτιώνοντας την εμπειρία. Το VX 675 προσφέρει νέες δυνατότητες στις ασύρματες πληρωμές για να υποστηρίξει το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον των POS.

Σημαντικά Πλεονεκτήματα

  • Ασύρματο και μικρό. Δεχτείτε πληρωμές οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Το VX 675 είναι η μικρότερη, πλήρως λειτουργική φορητή συσκευή στην αγορά. Είναι η συσκευή που μπορεί να σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.
  • Νέος σχεδιασμός. Εργονομικά σχεδιασμένο για να χωράει άνετα ακόμη και στις πιο μικρές παλάμες, το VX 675 διαθέτει λεπτές γραμμές και κομψά χαρακτηριστικά που προστατεύονται πλήρως από μια θήκη ανθεκτική σε πτώσεις.
  • Εξαιρετικά ασφαλές. Μαζί με την ανθεκτική κατασκευή του, το VX 675 συμμορφώνεται με το πρότυπο PCI PTS 3.0, διαθέτει έγκριση EMV επιπέδου 1 και 2, καθώς και το λογισμικό VeriShield Total Protect.
Ξεκινήστε σήμερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

*Υποχρεωτικό πεδίο


Κλείσιμο

Καλέστε μας
+30 210 624 4370
 

Κλείσιμο