Συνεργαστείτε με τη First Data Merchant Solutions (Hellas), μια εταιρία με εξειδίκευση στον τομέα πληρωμών και με υπηρεσίες επικεντρωμένες στις ανάγκες των εμπόρων.

Η μετάβαση από άλλους πάροχους στη First Data Merchant Solutions (Hellas) είναι απλή. Μετά την έγκριση του λογαριασμού σας, θα μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με κάρτα μέσα σε μερικές μόνο εργάσιμες μέρες.

Ίσως να μην γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες αποδοχής κάρτας που παρέχονται από την τράπεζά σας. Γιατί να μην επιλέξετε έναν ειδικό παγκοσμίου επιπέδου με εκτεταμένη τεχνογνωσία που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών;

Σήμερα, η First Data παρέχει λύσεις αποδοχής καρτών σε περισσότερους από έξι εκατομμύρια εμπόρους ανά τον κόσμο. H First Data Merchant Solutions (Hellas) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως αντιπρόσωπος του αδειοδοτημένου από την αρμόδια αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου ιδρύματος πληρωμών First Data Europe Ltd. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ηλεκτρονική αποδοχή πληρωμών αποτελεσματική για την επιχείρησή σας. Για πάνω από 20 χρόνια, η First Data παρέχει εμπορικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από συνοικιακά καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις έως και πολυεθνικές εταιρίες.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

  • Κάνουμε την αποδοχή καρτών απλή, ασφαλή και αξιόπιστη για τους πελάτες μας. Θα είστε σε θέση να δέχεστε πληρωμές με τις περισσότερες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, γρήγορα και με ασφάλεια.
  • Η online διαχείριση του λογαριασμού σας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα/ 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να έχετε άμεσα πρόσβαση στις λύσεις πληρωμών στο ιστορικό των συναλλαγών και στις κινήσεις του λογαριασμού σας, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας είναι διαθέσιμη να σας καθοδηγήσει στην υλοποίηση μιας μεγάλης ποικιλίας καινοτόμων λύσεων που θα προσθέσουν αξία στις υπηρεσίες σας.

Γίνετε πελάτης της First Data Merchant Solutions (Hellas) σήμερα

Η μετάβαση στη First Data Merchant Solutions (Hellas) είναι απλή. Μετά την έγκριση του λογαριασμού σας, θα μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με κάρτα μέσα σε λίγες μόλις εργάσιμες μέρες.

Ξεκινήστε σήμερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

*Υποχρεωτικό πεδίο


Κλείσιμο

Καλέστε μας
+30 210 624 4370
 

Κλείσιμο