Αξία για κάθε
τύπο επιχείρησης

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών πληρωμών, προσαρμοσμένη σε επιχειρήσεις όπως η δική σας, επιτρέποντάς σας να δέχεστε πληρωμές με χρεωστική και πιστωτική κάρτα αλλά και πολλά περισσότερα.

FDMSBenefits2
 

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων αποδοχής πληρωμών με κάρτες, εστιάζουμε στην προσφορά αξιόπιστων λύσεων πληρωμών που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος, διευθυντής ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου, ή υπεύθυνος μιας εταιρίας ταχυμεταφορών, οι καινοτόμες λύσεις πληρωμών και τα ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά εργαλεία της First Data Merchant Solutions (Hellas) μπορούν να αυξήσουν όχι μόνο την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας αλλά και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος, επιτυγχάνοντας αύξηση των εσόδων σας.

Συνδυάζοντας την τοπική τεχνογνωσία με τη βαθιά γνώση των παγκοσμίων τάσεων και των καινοτομιών στον κλάδο των ηλεκτρονικών πληρωμών, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της.

Ανακαλύψτε γιατί εκατομμύρια έμποροι στον κόσμο βασίζονται στη First Data Merchant Solutions (Hellas) και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας

  • Αποδοχή πληρωμών με πιστωτική και χρεωστική κάρτα αλλά και παράλληλη αποδοχή των βασικών τρόπων πληρωμής που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
  • Αξιόπιστη και ασφαλής αποδοχή καρτών άμεσα και γρήγορα χωρίς περιορισμούς στον αριθμό πληρωμών.
  • Η εύχρηστη διαδικασία ηλεκτρονικής αναφοράς σας επιτρέπει την άμεση πρόσβαση τόσο στο αρχείο πληρωμών όσο στο ιστορικό των συναλλαγών σας.
  • Έχετε υποστήριξη από εξειδικευμένους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων ειδικών σε επίλυση προβλημάτων.
  • Αποτελεσματικά εργαλεία που αποδεδειγμένα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο απάτης σε περίπτωση αμφισβητούμενης συναλλαγής.
 
 
Ξεκινήστε σήμερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

*Υποχρεωτικό πεδίο


Κλείσιμο

Καλέστε μας
+30 210 624 4370
 

Κλείσιμο